DL–Flex-Bag tijdelijke opslag

De DL-Flex-Bag is speciaal ontwikkeld voor het tijdelijk uitbreiden van uw opslagcapaciteit (mest, drinkwater en bluswater). De zak is eenvoudig op te vouwen en snel te verplaatsen naar andere locaties. De zak wordt in onze eigen fabriek gemaakt van KIWA gecertificeerde en met Polyester versterkte PVC folie met een gewicht van 1150 gram per m². Het materiaal heeft een enorme treksterkte en wordt in onze fabriek vakkundig aan elkaar gelast, zodat de DL-Flex-Bag qua sterkte aan de hoogste eisen voldoet. Leverbaar in diverse afmetingen, met een inhoud of opslagcapaciteit van ca. 50 m3 tot ca. 350 m3. De DL–Flex-Bag kan bijna overal en op vrijwel ieder vlakke ondergrond worden geplaatst.

Deze zak wordt geleverd compleet met ontluchters, vul- en aanzuigpunten, afsluiters en voldoende verankeringspunten. Als mestzak is deze makkelijk te vullen en ook eenvoudig leeg te zuigen en de laatste resten kunnen eventueel met water worden uitgespoeld.

Roll & Move DL-Flex-Bag

Het is ook mogelijk om onze DL-Flex-Bag te huren om uw tijdelijke opslag te vergroten, deze zakken hebben een capaciteit van ca. 200m³. De DL-Flex-Bag is geschikt voor o.a. mestopslag, wateropslag en overige vloeistofopslag.
Vraag voor meer informatie geheel vrijblijvend een prijsopgave aan.

Contact opnemen

Logo DLplastics
Logo Delaflex
Logo Delafloat
Logo DLmest
Logo DLcover